2821071946 6940774334 Κωνσταντίνου Μάνου 13 (Περιβόλια - Πελεκαπίνα), Χανιά Κρήτη kalormak@otenet.gr
hero image
 
 
 
 
ΚΑΛΟΡΜΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
Λιπαντικά Οχημάτων & Μπαταρίες Χανιά Κρήτης


Η εταιρεία μας “Καλορμάκη Σοφία” η οποία βρίσκεται στα Χανιά Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια τώρα στον χώρο των λιπαντικών και τον μπαταριών, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων.

Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες αλλά κυρίως σε επιχειρήσεις όπως βενζινάδικα, συνεργεία, ελαιουργείο, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους και σε οποιοδήποτε επάγγελμα που ασχολείται με σίδερα σε όλη την Κρήτη.
 
 
 
 


Kάνουμε παραδόσεις στον χώρο σας σε Χανιά και στο Ρέθυμνο!

 
2821071946 - 6940774334
 
 
Έχουμε την τιμή να είμαστε επίσημοι και μοναδικοί αντιπρόσωποι της shell σε όλη την Δυτική Κρήτη και σίγουρα αυτό κάνει όλους τους πελάτες να μας εμπιστεύονται και να είναι σίγουροι ότι παραλαμβάνουν τα αυθεντικά προϊόντα Shell. Οι διακρίσεις μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν αρκετές καθώς είμαστε ο 3ος πιο παλιός συνεργάτης της shell και για πολλά χρόνια βραβευόμασταν ως επιτυχημένοι πωλητές.
Στον χώρο μας θα βρείτε λιπαντικά παντός τύπου και για κάθε ανάγκη όπως για παράδειγμα λιπαντικά τροφίμων, λιπαντικά θάλασσας, λιπαντικά οχημάτων ελαφρού και βαρέου τύπου, προϊόντα χημικής τεχνολογίας (καθαριστικά συνεργείου, πλυντηρίου αυτοκινήτων), βαλβολίνες, adblue και άλλα πολλά για όλα τα οχήματα.