2821071946 6940774334 Κωνσταντίνου Μάνου 13 (Περιβόλια - Πελεκαπίνα), Χανιά Κρήτη kalormak@otenet.gr

Το Shell Rimula δημιουργήθηκε για να κάνει τη ζωή σας στον δρόμο όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Ισχυροί αντιοξειδωτικοί παράγοντες εξουδετερώνουν τα οξέα προτού καταστρέψουν τον κινητήρα, ενώ προσαρμοστικά μόρια εμποδίζουν την εναπόθεση σωματιδίων και προστατεύουν από τη φθορά. Έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τους κινητήρες σε άριστη κατάσταση, για να κάνει κάθε ταξίδι ασφαλές, γρήγορο και χωρίς προβλήματα.
Έτσι, φροντίζοντας τον κινητήρα, το Shell Rimula αφήνει τους οδηγούς ελεύθερους να εστιάσουν στην πορεία τους. Γιατί γνωρίζουν ότι το λάδι που βρίσκεται μέσα στον κινητήρα του οχήματός τους είναι αυτό που έχει σημασία, και εμπιστεύονται την τεχνολογία Shell Rimula.

SHELL RIMULA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τεχνολογία Dynamic Protection Plus
Τα λιπαντικά Shell Rimula έχουν τεχνολογία που σας υποστηρίζει παντού, όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες και οι απαιτήσεις του δρόμου. Μέσω συνεχούς καινοτομίας μπορούν να παρέχουν εξαιρετική προστασία στον κινητήρα.
Η τεχνολογία αυτή ονομάζεται Dynamic Protection Plus. Είναι ένας συνδυασμός της μοναδικής τεχνολογίας Shell PurePlus με την τεχνολογία Adaptive Additive και έχει δημιουργήσει αυτό το πλήρως συνθετικό λιπαντικό κινητήρων που δρα ενεργά για να παρέχει προστασία σε 5 τομείς:
Μείωση των δαπανών συντήρησης
Έλεγχος των εκπομπών
Αραιότερα διαστήματα αλλαγής λιπαντικού
Μείωση κατανάλωσης λιπαντικού
Αυξημένη οικονομία καυσίμου
SHELL RIMULA ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Προστασία από οξέα
Στον κινητήρα, τα οξέα της καύσης μπορούν να διαφύγουν στον στροφαλοθάλαμο. Τα λιπαντικά χαμηλής ποιότητας μπορεί να μην προστατεύουν ζωτικά συστατικά αυτών των οξέων, οδηγώντας έτσι σε διάβρωση, που μπορεί να προκαλέσει καταστροφική βλάβη του κινητήρα. Τα λάδια Shell Rimula περιέχουν ισχυρούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες, που εξουδετερώνουν τα οξέα, προτού προλάβουν να καταστρέψουν το λάδι και τον κινητήρα σας.
Προστασία από εναποθέσεις σωματιδίων
Είτε πρόκειται για εναποθέσεις στο έμβολο είτε για λάσπη στο στροφαλοθάλαμο, η βρωμιά στον κινητήρα σας μπορεί να μειώσει την απόδοσή του και να αυξήσει το κόστος καυσίμου. Τα λιπαντικά πετρελαιοκινητήρων Shell Rimula περιέχουν παράγοντες που αντιμετωπίζουν  τα σωματίδια που σχηματίζουν εναποθέσεις, ώστε να διατηρούν τους κινητήρες καθαρούς και προστατευμένους.
Έλεγχος φθοράς
Η προστασία από τη φθορά είναι ιδιαίτερα κρίσιμη σε σημεία επαφής υψηλής πίεσης, όπως στις βαλβίδες του κινητήρα και στο κιβώτιο ταχυτήτων. Τα λιπαντικά πετρελαιοκινητήρων Shell Rimula έχουν προσαρμοστικά μόρια που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τον κινητήρα, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φιλμ που συμβάλλει στη μείωση της φθοράς.